Suurpetojen (karhu, susi, ilves, ahma) havaintopisteet ja reviirialueet. Sisältää TASSU-järjestelmän havainnot.
Suurpetohavainnot — karhu, susi, ilves, ahma
luke-kartta Luonnonvarakeskus (LUKE)
Metatiedot
| Lisenssi | Creative Commons Attribution 4.0 |
| Paivitystiheys | tarvittaessa |
| Muokattu | 2026-09-27 |
| Tyyppi | Open Data |
| Saatavuus | open |
Avainsanat ja alueet
suurpedot karhu susi ilves ahma luontoseuranta riista paikkatietoaineisto
Alue: Suomi
Resurssit (1)
| Nimi | Formaatti | Koko | Esikatselu |
|---|---|---|---|
| Suurpetohavainnot — WMS-karttapalvelu | WMS | - | Avaa |
Rikastukset
| auth_method | none |
| crs | EPSG:3067 |
| service_layers | [{"name": "Climforisk:Drought_risk", "title": "Drought_risk"}, {"name": "halti:FinSweNor250k_3ch", "title": "FinSweNor250k_3ch"}, {"name": "halti:FinSweNor500k_3ch", "title": "FinSweNor500k_3ch"}, {"name": "halti:FinSweNor50k_3ch", "title": "FinSweNor50k_3ch"}, {"name": "luke:Gridi_10km", "title": "Gridi_10km"}, {"name": "luke:Gridi_10km_Leikattu", "title": "Gridi_10km_Leikattu"}, {"name": "luke:Gridi_1km", "title": "Gridi_1km"}, {"name": "luke:Gridi_1km_Leikattu", "title": "Gridi_1km_Leikattu"}, {"name": "luke:Gridi_5km", "title": "Gridi_5km"}, {"name": "luke:Gridi_5km_Leikattu", "title": "Gridi_5km_Leikattu"}, {"name": "luke:Hirvitalousalueet", "title": "Hirvitalousalueet"}, {"name": "muikkukannat:Ita-Suomi_WGS", "title": "Ita-Suomi_WGS"}, {"name": "muikkukannat:Ita-Suomi_WGS2", "title": "Ita-Suomi_WGS2"}, {"name": "luke:Kunnat_2019_10k", "title": "Kunnat_2019_10k"}, {"name": "Climforisk:LAI_eff_one_sided_100m", "title": "LAI_eff_one_sided_ETRS-TM35FIN_100m"}, {"name": "luke:Pyydyspaikat_verkkoalueet_Yleistetty", "title": "Pyydyspaikat_verkkoalueet_Yleistetty"}, {"name": "luke:Riistakeskusalueet", "title": "Riistakeskusalueet"}, {"name": "luke:Riistanhoitoyhdistykset", "title": "Riistanhoitoyhdistykset"}, {"name": "inspire:SD.SpeciesDistributionDataset_American_mink_2012", "title": "SpeciesDistributionDataset_American_mink_2012"}, {"name": "inspire:SD.SpeciesDistributionDataset_Eurasian_Otter_2012", "title": "SpeciesDistributionDataset_Eurasian_Otter_2012"}, {"name": "inspire:SD.SpeciesDistributionDataset_European_hare_2012", "title": "SpeciesDistributionDataset_European_hare_2012"}, {"name": "inspire:SD.SpeciesDistributionDataset_European_pine_marten_2012", "title": "SpeciesDistributionDataset_European_pine_marten_2012"}, {"name": "inspire:SD.SpeciesDistributionDataset_European_roe_deer_2012", "title": "SpeciesDistributionDataset_European_roe_deer_2012"}, {"name": "inspire:SD.SpeciesDistributionDataset_FishSpecies", "title": "SpeciesDistributionDataset_FishSpecies"}, {"name": "inspire:SD.SpeciesDistributionDataset_GameSpecies_2012", "title": "SpeciesDistributionDataset_GameSpecies_2012"}, {"name": "inspire:SD.SpeciesDistributionDataset_Least_weasel_2012", "title": "SpeciesDistributionDataset_Least_weasel_2012"}, {"name": "inspire:SD.SpeciesDistributionDataset_Mountain_hare_2012", "title": "SpeciesDistributionDataset_Mountain_hare_2012"}, {"name": "inspire:SD.SpeciesDistributionDataset_Red_fox_2012", "title": "SpeciesDistributionDataset_Red_fox_2012"}, {"name": "inspire:SD.SpeciesDistributionDataset_Red_squirrel_2012", "title": "SpeciesDistributionDataset_Red_squirrel_2012"}, {"name": "inspire:SD.SpeciesDistributionDataset_Stoat_2012", "title": "SpeciesDistributionDataset_Stoat_2012"}, {"name": "inspire:SD.SpeciesDistributionDataset_White-tailed_deer_2012", "title": "SpeciesDistributionDataset_White-tailed_deer_2012"}, {"name": "inspire:SD.SpeciesDistributionUnit_American_mink_2012", "title": "SpeciesDistributionUnit_American_mink_2012"}, {"name": "inspire:SD.SpeciesDistributionUnit_Eurasian_Otter_2012", "title": "SpeciesDistributionUnit_Eurasian_Otter_2012"}, {"name": "inspire:SD.SpeciesDistributionUnit_European_hare_2012", "title": "SpeciesDistributionUnit_European_hare_2012"}, {"name": "inspire:SD.SpeciesDistributionUnit_European_pine_marten_2012", "title": "SpeciesDistributionUnit_European_pine_marten_2012"}, {"name": "inspire:SD.SpeciesDistributionUnit_European_roe_deer_2012", "title": "SpeciesDistributionUnit_European_roe_deer_2012"}, {"name": "inspire:SD.SpeciesDistributionUnit_FishSpecies", "title": "SpeciesDistributionUnit_FishSpecies"}, {"name": "inspire:SD.SpeciesDistributionUnit_Least_weasel_2012", "title": "SpeciesDistributionUnit_Least_weasel_2012"}, {"name": "inspire:SD.SpeciesDistributionUnit_Mountain_hare_2012", "title": "SpeciesDistributionUnit_Mountain_hare_2012"}, {"name": "inspire:SD.SpeciesDistributionUnit_Red_fox_2012", "title": "SpeciesDistributionUnit_Red_fox_2012"}, {"name": "inspire:SD.SpeciesDistributionUnit_Red_squirrel_2012", "title": "SpeciesDistributionUnit_Red_squirrel_2012"}, {"name": "inspire:SD.SpeciesDistributionUnit_Stoat_2012", "title": "SpeciesDistributionUnit_Stoat_2012"}, {"name": "inspire:SD.SpeciesDistributionUnit_White-tailed_deer_2012", "title": "SpeciesDistributionUnit_White-tailed_deer_2012"}, {"name": "ag:agriculture_pest_observation", "title": "agriculture_pest_observation"}, {"name": "riistadb:alpine_boreal", "title": "alpine_boreal"}, {"name": "ga:bean_goose_catches", "title": "bean_goose_catches"}, {"name": "ga:beaver_density", "title": "beaver_density"}, {"name": "ga:beaver_dna", "title": "ga_beaver_dnaresults"}, {"name": "multi:beef_cattle_slurry_ex_housing", "title": "beef_cattle_slurry_ex_housing"}, {"name": "multi:beef_cattle_slurry_ex_storage", "title": "beef_cattle_slurry_ex_storage"}, {"name": "…", "title": "836 muuta layeria piilotettu (yhteensä 886)"}] |